skor

Höstskor eller kaxiga stövlar

Sommartid är det väl knappast någon som tänker på höstskor och stövlar… men när det regnar eller snöar ute gäller det att vara ordentligt påklädd. Detta betyder dock inte att du måste förtrycka din modekänsla – ett par snygga höstskor kan vara precis det du behöver för att sätta guldkant på vardagen och muntra upp både dig och din outfit.

Skaffa dem online

Visst går det att handla på internet! När du gör det får du dessutom tillgång till ett ännu större utbud än om du skulle gå från butik till butik. En annan fördel med att handla online är att du kan få tag på dem när som helst på året – något som kanske inte går i en fysisk butik, som varierar sitt utbud efter säsong. Du kan välja:
·      Gummistövlar för regn och blask
·      Läderstövlar för den klassiska western-looken
·      Mockastövlar till klänningen – perfekt för hösten
·      Klackstövlar för en elegant touch
·      Bikerstövlar för de äventyrslystna
·      Arbetsstövlar för maximalt fotskydd
Allt är möjligt – det är bara att gå in och välja det du gillar bäst. Valet av höstskor är brett och man kan variera sig stort om man så skulle vilja. Hösten är en årstid som har en rad uttryck och man kan behöva gardera sig en hel del för att ha skor både i regn, sol, till vandring och i frost.

Förvara högskaftade stövlar på rätt sätt

Du som älskar stövlar med högt skaft känner säkert igen dig i följande situation: du får plötsligt lust att ta på dig dina älskade läderstövlar och upptäcker med förfäran att de har förlorat formen efter en tid i garderoben. Om skaftet inte hålls stående kan stövlarna få fula veck i lädret eller dragkedjorna. För att slippa denna besvikelse kan du pröva följande förvaringstips:

  • Stoppa en tom vinflaska i stöveln.
  • Rulla ihop tidningar eller bordstabletter och stick in dem i skaftet.
  • Häng upp stövlarna i en kjolgalge – se bara till så att klämman inte lämnar fula märken efter sig.
  • Skär upp en pool noodle i stövelskaftets storlek och använd den som stöd.

Stövlar är ju en smart investering – de ska hålla i flera år och kunna bäras i alla sorters väder. Webbplatser som höstskor.se kan tipsa dig om den modell som tilltalar dig mest – i tidlöst brunt eller svart eller kaxigt färgglatt – och om du sen tar väl hand om dem, kommer du att kunna glädja dig åt dem länge.

© 2024 Träning för bättre vardag | WordPress-tema: Cosimo av CrestaProject.