Tarot

Allt om andevärlden hos Tarotguiderna

Allt om andevärlden hos Tarotguiderna

Vad innebär egentligen livet på andra sidan, hur vet man att ett hus är hemsökt och vilka fördelar finns det med healing? För den som intresseras av andevärlden och allt som hör till finns mycket att lära hos Tarotguiderna. Dessutom finns vägledning med hjälp av tarot och andra metoder via telefon, och man kan hitta tillgängliga vägledare och medium direkt på hemsidan.

Lär dig mer

På Tarotguiderna finns mycket att läsa och lära sig inom det mesta för rör andlighet. Det finns många artiklar med fokus på olika delar, bland annat om hemsökta hus, ritualer, tarot, häxor och magi och andra spännande och intressanta saker. Varje artikel har sitt eget fokus och för den som inte kan få nog finns även en podd att lyssna på, samt en Youtube-kanal. Även här behandlas olika frågor och ämnen i olika avsnitt och man får ta del av många användbara tips och råd som man kan ha nytta av i vardagen.

Vägledning via telefon

För den som letar efter medial vägledning finns flera olika tjänster att tillgå hos Tarotguiderna. För just tarot finns flera vägledare med olika kompetenser till hands för att guida dig fram genom korten som läggs på andra sidan luren. Är det inte tarot man efterfrågar så finns även tjänster så som healing, drömtydning, coaching, kanalisering och mycket mer. Samtliga tjänster sker via telefon och man kan välja mellan flera olika betalsätt, bland annat direkt genom sitt kontantkort eller via faktura. Vägledarna inom dom olika områdena som erbjuds är många och det finns i alltid någon tillgänglig för samtal mellan 08.00-24.00, och det är fritt fram att välja den man själv önskar. Tjänsterna finns tillgängliga alla dagar i veckan men har en åldersgräns på 18 år.

Gratis presentation

Är man nyfiken på någon typ av vägledning via telefon och känner sig manad att prova på får man alltid en gratis presentation i varje samtal. Tjänster börjar kosta först när själva samtalet börjar och känner man att det kanske inte är så som man tänkt sig kan man avbryta innan det börjar utan att behöva betala något. Väljer man att fortsätta samtalet kostar det 19:90 kronor per minut men man kan också välja att betala ett fast pris på 495 kronor för 30 minuters vägledning. Lär dig mer om tarot på Tarotguiderna.

© 2024 Träning för bättre vardag | WordPress-tema: Cosimo av CrestaProject.