Blogg

Funderar du på att bli psykolog via bemanningsföretag?

Har du gått i tankar om att byta karriär och bli psykolog via bemanningsföretag? Då finns det flera olika saker som du bör ta i åtanke. Till att börja med behöver du fundera över var du vill jobba, hur mycket du vill arbeta respektive vara ledig m.m. Det är helt enkelt mycket att ta in, och du kanske även har vissa farhågor inför det eventuella bytet av karriär.

Men det finns faktiskt flera positiva aspekter av att göra detta karriärval. På det stora hela lönar det sig ofta mångfalt att göra slag i saken. Här belyser vi några av fördelarna för att hjälpa dig som tvekar lite grann på traven!

3 bra skäl att bli psykolog via bemanningsföretag redan idag

Om du vill ha några goda anledningar till att bli psykolog via bemanningsföretag att lägga i vågskålen kan du tänka på att:

  • Efterfrågan på dina tjänster är stor. En farhåga som vissa psykologer har är att det skulle råda brist på uppdrag för dig som bemanningspsykolog. Så är dock inte fallet – i själva verket finns det en stor brist på kompetenta yrkespersoner inom psykologyrket. Detta betyder att efterfrågan på dina tjänster snarare är väldigt stor och att du inte kommer ha en brist på uppdrag att ta dig an!
  • Du kan få bättre betalt trots att du jobbar färre antal timmar. En stor fördel med att byta karriär och bli psykolog via bemanningsföretag är att du ofta tjänar bättre som psykologkonsult. Faktum är att du många gånger till och med kan få bättre betalt som konsult trots att du kanske jobbar ett färre antal timmar än vad du är van vid! Dessutom kan du välja att ta på dig fler timmar om du vill kunna tjäna lite mer pengar under en viss tidsperiod.
  • Få den perfekta balansen mellan fritid och arbete. Många psykologer som väljer att byta karriär och jobba som konsulter via ett bemanningsföretag gör detta utifrån friheten. Du får helt enkelt möjlighet att skapa den perfekta balansen mellan arbete och fritid utifrån dina personliga förutsättningar och preferenser. Kan det bli särskilt mycket bättre?!
© 2024 Träning för bättre vardag | WordPress-tema: Cosimo av CrestaProject.