skor

Utbud och produkter från Kuoma skor

Kuoma skor är ett finskt skomärke, som på senare år även börjar tillverka fritidskläder för barn. Man är kanske inte kända för sina snygga produkter men istället för dess funktionalitet och kvalitet. Kuoma erbjuder skor för både stora och små som vill ha varmt om fötterna även i dom kyligaste temperaturerna. Nedan finner du mer om vad som finns i utbudet.

Skor för herr och dam

Kuoma skor tillverkar bland annat skor för vuxna, i både herr-, och dammodeller, i olika varianter. I utbudet finns promenadskor, kängor och stövlar, som alla har relativt enkel design. Fokus hos Kuoma ligger dock inte på utseende utan man har istället valt att satsa på funktionella, varma och bekväma skor av hög kvalitet.

Skor för vuxna finns från storlek 35 – 47 och dom flesta modellerna kostar mellan 800 – 1000 kronor.

Kuoma skor för barn

Kuoma skor erbjuder även barnskor och mest kända är dom kanske för den populära vinterstöveln. Även dessa har en enkel design men finns till skillnad från vuxenskorna i en del roliga färger och mönster. Stövlarna har en halksäker och stötdämpande sula, är vatten, – och smutsavvisande, har en lätt vikt och tål att tvättas i maskin. En vintersko som ger torra och varma fötter även i kalla vinterklimat och som så ledes passar perfekt för barn som gillar att leka och vara utomhus.

Barnskorna finns att hitta från storlek 20 och passar alltså från låg ålder och sedan ända upp till vuxenåldern. Den höga kvaliteten gör också att skorna säkerligen kan gå i arv till yngre syskon.

Fritidskläder för barn

Sedan 2019 finns även fritidskläder för barn i utbudet och ven här satsar man på funktionalitet och kvalitet. Precis som skorna är kläderna tillverkade i slitstarka material som stöter bort vatten och smuts, för att hålla kroppen både varm och torr. Materialet i kläderna är följsamt och flexibelt och plaggen funkar lika bra att använda i pulka, – och skidbacke lika väl som till vardags.

I klädkategorin finns bland annat:

  • Overaller
  • Jackor
  • Överdrags, – och täckbyxor

Övriga produkter

Förutom skor och barnkläder finns även sköna ullsulor i utbudet hos Kuoma skor. Ull kan användas året runt tack vare att materialet anpassar sig efter temperaturen. Sulorna finns att köpa från storlek 22 – 46 och är ett bra komplement till alla typer av skor.

© 2024 Träning för bättre vardag | WordPress-tema: Cosimo av CrestaProject.