Tarotkort

Vad hittar du på Tarotguiderna.com?

Tarotguiderna.com är en informationssida med inriktning främst mot tarotkort, spådom och numerologi. Överlag är tarot ett stort begrepp som innefattar allt från seanser och medium till horoskop. Här har man alltså valt att fokusera på kategorierna ovan.

Är du nyfiken på tarot och vill läsa mer om ämnet? Kanske hitta kontaktuppgifter till medium i någon storstad eller ska skriva uppsats inom ämnet i skolan. Då kan tarotguiderna.com vara en bra startpunkt. Önskas fördjupad information rekommenderas däremot andra portaler då denna ännu är under uppbyggnadsfasen.

Tarotkort

Tarotkort är en av de största punkterna på Tarotguiderna.com. Det märks redan på undertiteln på sidan som just är ”Tarotkort”. Deras artikel inom ämnet är relativt lång och ger en god överblick över tarotkortens historia och hur de används idag.

Det man skulle kunna önska mer av på denna avdelning är luftigare stycken, bilder och kanske video som enkelt förklarar de olika inriktningarna och korten. Nyfikenheten skapas  – men mer önskas.

Numerologi

Udda eller jämnt? Betyder verkligen 13 otur? Hur är det med 777 och 666? Har olika siffror specifika betydelser? En del tror det – andra gör det inte.

Numerologi är i alla fall läran som hävdar att siffor på olika sätt kan påverka människor ur ett andligt perspektiv. Detta bygger på att varje siffra är knuten till en bokstav. Därmed kan ett namn översättas till en sifferkombination. Därmed kan man även gå vidare och se vilken personlighet personen har. Men detta kopplas även ihop med födelsedatum och andra siffor som är knutna till personen.

Nummer är inte bara knutna till en specifik person utan kan även ha påverkan utifrån var de används och hur de används. Ett exempel är att udda nummer anses spegla kreativitet och konstnärlighet medan jämna siffor är mer logiskhet och konkreta delar av människans egenskaper.

Blogg

Bloggen på Tarotguiden.com är ganska nystartad och har i skrivandet stund bara två inlägg. Men det är tydligt åt vilket håll de lutar. Första inlägget handlar om Medium i Göteborg och det andra om Medium i Stockholm. Att det kommer fler inlägg med fokus på olika medium i andra städer är inte en dålig gissning. Det i sig är positivt då många som läser på sidan kommer vilja gå vidare ett steg. Ett av dessa steg skulle kunna vara att kontakta ett medium.

© 2024 Träning för bättre vardag | WordPress-tema: Cosimo av CrestaProject.