Herr skor

Ecco – skor av hög kvalitet

Ecco – skor av hög kvalitet

En av grundstenarna i skotillverkaren Eccos visioner är att tillverka produkter av hög kvalitet och komfort genom innovation och passion. Dessutom erbjuder de väldig bekväma skor för alla typer av fötter för att bemöta konsumenternas efterfrågan. Märket har vuxit sig otroligt starkt genom åren och går idag att hitta runt om i hela världen.

Historiska ögonblick

Ecco har tillverkat skor sedan 1963 och grundades av det danska paret Brite och Karl Toosbuy. Den sistnämnde, Karl, förverkligade sin dröm om att driva en fabrik och idag finns över 3000 butiker runt om i världen. Produkternas egenskaper har finslipats av kunniga personer genom åren för att få fram bra material och skor med hög funktion som dessutom är snygga.

Produktionen uppgår till inte mindre än 12 miljoner par varje år och företaget sysselsätter mer än 12 000 personer. Märket har blivit populärt och har idag tagits över och drivs av grundarens dotter Hanni.

Mycket sko för pengarna

Företaget har egna garverier i flera länder, vilket innebär att de framställer skinnet till sina produkter på egen hand. Garveri är en metod för att omvandla hud till läder samt att göra det mjukt och hållbart. Skor från Ecco är således väldigt slitstarka och finns ofta till ett något högre pris ute i butikerna, men för pengarna man lägger får man istället en produkt av otroligt hög kvalitet och lång livslängd. Skorna sitter perfekt på de flesta typer av fötter och har förutom hög komfort även stilren design.

God tillgänglighet

Skor från Ecco finns att köpa i deras egna butiker men även hos många andra försäljare. De flesta stora kända skobutikerna har ett utbud av Eccos produkter och de säljer bra. Många konsumenter efterfrågar produkter från märket just för att komforten utklassar många andra tillverkares, och för att hållbarheten och kvaliteten är bättre än vad de flesta andra märken kan erbjuda i samma prisklass.

Det gedigna hantverket från Ecco och den långa erfarenheten i branschen gör att man som konsument kan känna sig väldigt trygg i sitt köp. Oavsett om du letar efter skor som passar till vardags eller fest så finns det att hitta i det breda sortimentet, som lämpar sig för både dam, herr och barn.

© 2024 Träning för bättre vardag | WordPress-tema: Cosimo av CrestaProject.