Handel online

q-channel – för dig som hellre köar i molnet

I dagens digitala samhälle är det inte så konstigt att vi även köar digitalt. Med ett digitalt kösystem från q-channel.com kommer många fördelar som att ni kan se hur servicenivåer ser ut inom retail och service eller analysera kunders beteende på era olika bankkontor.

Hur många timmar har du spenderat i kö hållande den där lilla papperslappen med ett nummer på i handen? I dagens moderna samhälle måste det väl finnas bättre sätt att organisera köande? Ja, det finns det. Q-channel.com har en molnbaserad tjänst där du kan köa digitalt. Det betyder att du som har kunder som behöver köa kan integrera ett digitalt kösystem i dina befintliga produkter. Då kan kunderna göra annat medan de köar digitalt och väntar på sin tur. q-channel.com är ett mjukvaruföretag och det molnbaserade kösystemet kan ofta integreras i kundernas redan befintliga produkter. Kort och gott så bygger q-channel.coms idé på användarvänliga appar. Vilka funktioner som finns i appen och hur applikationen ser ut går att anpassas och skäddarsys efter den specifika kundens behov.

Så funkar q-channel.com

Ett kösystem från q-channel.com kan fås med båda hård- och mjukvara om ditt företag behöver det, men det systemet kan även anpassas efter behoven på ditt företag och integreras med system som digital signage eller CRM. Du som är företagare kan själv ansvara för installation och administration men vi på q-channel.com kan även hjälpa till med det om du önskar det. Q-channel.com strävar efter att vara flexibelt eftersom de vet att kunders behov ser mycket olika ut när det gäller kösystem. Företaget q-channel.com har redan kunder i olika branscher som till exempel bank eller butik. Det är ett miljövänligt system eftersom papperskölappar minskar och eftersom det kan integreras med redan befintliga strukturer i ett företag. Från ett kösystem från q-channel.com kan du få värdefull statistik för att utveckla ditt företag. Om du vill ha mer avancerade statistikrapporter så går det att få via q-channel.com tjänst q-analytics. I appen q-cloud finns många av q-channel.com kunders kösystem samlade. Där kan man ställa sig i kö på många ställen och se var närmsta ställe med kortast kötid finns och få en pushnotis när det är dags för din tur. Läs mer om https://q-channel.com/

© 2024 Träning för bättre vardag | WordPress-tema: Cosimo av CrestaProject.