Shopping

Stort utbud från de flesta välkända tillverkare

Dildolistan är en jämförelsesajt för olika typer av sexleksaker. Du kan enkelt välja sexelsaker utifrån kategori, populäritet eller andra kriterier. På hemsidan kan du också läsa om de olika varumärken som finns representerade hos Dlistan. Här finner med all sannolikhet din eller era favoriter. Eller varför inte testa någon ny spännande produkt för njutning på egen hand eller tillsammans?

Populära varumärken hos Dlistan

Som vi redan nämnt finns det en hel uppsjö av både olika produkter och varumärken hos Dlistan. Nedan följer några av dessa:

  • Satisfyer. Inom detta varumärke finns ett stort utbud av sexleksaker för både män och kvinnor. Men kanske är det deras storsäljare, lufttrycksvibratorn för kvinnor, som man främst förknippar med varumärket. För de som har testat lufttrycksvibratorn upplever att orgasmen och njutningen blir större än med någon annan leksak. Satisfyer erbjuder riktigt bra produkter med en hög kvalitet. Deras produkter är även moderna och flera av dem är appstyrda för att underlätta hanterandet. Dessutom till ett bra pris. Bättre än så kan det ju inte bli.
  • Fleshlight. Att det är den mest sålda produkten för manlig onani genom alla tider säger väl egentligen allt. Den kom 1998 och har sedan dess varit mycket populär. Den kommer i flera olika varianter men alla är tillverkade i ett särskilt material, Real Super Skin, vilket gör att det känns verklighetstroget. Fleshligth omsluter penis med ett vaccum och man kan själv ställa in hur tight den ska vara.
  • Fifty Shades of Grey. Få är väl dem som har missat böckerna och filmen. Nu har det dessutom kommit en officiell serie med olika leksaker för bondage- och dominanslekar. Deras storsäljare är glasdildon med små glaskulor på sig. Men de erbjuder även ett bra utbud av olika analleksaker, spännande vibratorer och penisringar samt stilfulla bondageprodukter. Alla produkter är givetvis både hållbara och tillverkade i material som är hygieniska.
  • NMC (Nanma Manufacturing Company). Detta asiatiska företag erbjuder ett stort utbud av olika sexleksaker för både kvinnor och män. Den stora fördelen med deras sexleksaker är att de håller en hög kvalitet men har samtidigt ett lågt pris.
© 2024 Träning för bättre vardag | WordPress-tema: Cosimo av CrestaProject.