Blogg

Fillers i Göteborg: en populär behandling

Du har kanske hört talas om fillers, vilket är en populär estetisk injektionsbehandling som blir allt vanligare i Sverige? En behandling med fillers i Göteborg består av injektioner som är baserade på hyaluronsyra. Detta finns faktiskt naturligt i kroppen och hjälper bland annat till att hålla huden elastisk. Fillers kan man använda på olika sätt och det finns också olika sorters fillers som är framtagna för olika delar i ansiktet och kroppen. Två exempel på sådana produkter är Juvéderm och Restylane.

Att använda sig av fillers ger ett omedelbart resultat, vilket är en av fördelarna med fillers i Göteborg. Behandlingen går dessutom snabbt och det är låg risk för eventuella komplikationer samt väldigt begränsad konvalescens. Ofta erbjuds man också någon form av bedövning om man så önskar. Fillers är inte permanenta och behöver därmed fyllas på med jämna mellanrum. Hur länge en behandling håller för varje enskild person varierar bland annat på typ av filler och vilket område som har injicerats. Generellt får man räkna med att fylla på fillers efter 4-6 månader.

Användningsområden för fillers i Göteborg

De vanligaste områdena på kroppen att behandla med fillers är ansikte, hals samt händer.

  • Volym och ålderstecken
    Fillers används bland annat för att släta ut rynkor och resultatet är ett slätare ansikte. Det kan användas för att du ska få upp volymen i huden som du kanske har förlorat i områden som till exempel kind eller käklinje. Man har också möjlighet att använda fillers för att föryngra huden.
  • Läppar
    Fillers i Göteborg är också populärt att använda för att förstora läpparna med. Genom fillers kan du få mer volym eller skapa symmetri, till exempel om du har ojämnheter i konturen.
  • Ärr
    Man kan också använda filler till att behandla ärr eller andra insjunkna områden som orsakats av till exempel akne.

Kontakta en klinik för prisförslag på fillers i Göteborg

De flesta önskar ett naturligt utseende oavsett vilka behandlingar som görs. Det bästa för att få korrekt information och ett prisförslag är att kontakta en klinik som arbetar med fillers i Göteborg. Flera kliniker erbjuder en kostnadsfri konsultation där ni gemensamt går igenom problemområden, behandlingar och önskemål.

© 2024 Träning för bättre vardag | WordPress-tema: Cosimo av CrestaProject.